Vivo Rosé

De Vivo Rosé biedt een prachtige en unieke tint van roze perzikbloesem. Het schuim is net zo delicaat als rijk en persistent. De fruitige neus biedt tonen van framboos, rozenblaadjes en zure kersen. Zijn smaak is rijk en gebalanceerd, met een goed gecontroleerde zuurgraad en uitgesproken tonen van wilde rode bessen. De Vivo Rosé is het resultaat van meer dan een eeuw geschiedenis van de wijncultuur en expertise inzake de productie van mousserende wijnen.

Collectie VIVO
750ml

750ml

Mionetto Vivo: Vivo Rosé


TYPE:
Mousserende wijn Extra Dry.
WIJNBOUWGEBIED:
De wijnbouwgebieden in Veneto zijn bijzonder geschikt voor het telen van rode druiven.
VINIFICATIE:
Mousserende wijn Extra Dry gemaakt van zacht geperste rode druiven. De most macereert met de schillen, wat deze wijn een roze ‘perzikbloesem’ kleur geeft en een prachtige helderheid.
AANBEVOLEN CONSUMPTIE:
Een jaar na het bottelen.
ALCOHOLGEHALTE:
11% vol.
TOTALE ZUURGRAAD:
5,8-6,7 g/l
SUIKERGEHALTE:
14-17 g/l
SCHENKTEMPERATUUR:
6-8 °C
ORGANOLEPTISCHE BESCHRIJVING:
De Vivo Rosé biedt een prachtige en unieke hint van roze perzikbloesem, onderbroken door heldere en levendige reflecties. Het schuim is net zo delicaat als rijk en persistent. De fruitige neus biedt tonen van framboos, rozenblaadjes en morello-kers. Zijn smaak is rijk en gebalanceerd, met een goed gecontroleerde zuurgraad en uitgesproken tonen van wilde rode bessen.
GASTRONOMISCHE OVEREENKOMSTEN:
De Vivo Rosé is aangenaam voor alle gelegenheden en ideaal voor aperitieven. Hij past bij veel gerechten, met name vis en licht vlees.

EN | FR | NL

WELKOM OP DE MIONETTO WEBSITE

HEEFT U IN HET LAND WAAR U WOONT DE WETTELIJKE LEEFTIJD OM TE DRINKEN?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons

privacy- en cookiebeleid.