Il SPRIZ

Net zoals de klassieke spritz die zeer populair is bij de Venetianen, verleidt de SPR!Z van Mionetto zich met zijn doordringend en verfrissend temperament. Deze wijn verspreidt natuurlijke aroma's van appel en tropisch fruit - in de ware Veneto-stijl van ‘frizzante’ wijn - en combineert deze aroma’s met zoete sinaasappelgeuren, citrusvruchten en kruiden. Om van te genieten met ijsblokjes, op smaak gebracht met een schijfje citrusfruit.

De wijnen van de Collectie ‘IL’ hebben een jonge en originele identiteit. Ze zijn perfect voor informele en gezellige feestjes met vrienden. Deze uitzonderlijke reeks onderscheidt zich van de andere Mionetto-collecties door het gestroomlijnde ontwerp van de fles, de naam en afbeeldingen die direct en gevat zijn.


Collectie IL
Mionetto il: SPRIZ
200ml

200ml

750ml

750ml

Mionetto IL Spriz


TYPE:
Gearomatiseerde drank op basis van wijn.
VINIFICATIE:
Alvorens de wijn wordt gearomatiseerd, ondergaat de wijn een tweede gisting volgens de Charmat-methode om een ‘frizzante’ wijn te worden.
AANBEVOLEN DEGUSTATIE:
Twee jaar na het bottelen.
ALCOHOLGEHALTE:
8% vol.
TOTALE ZUURGRAAD:
5,4-6,5 g/l
SUIKERGEHALTE:
12-16 g/l
SCHENKTEMPERATUUR:
5-7 °C
ORGANOLEPTISCHE BESCHRIJVING:
Net als de klassieke spritz die zeer populair is bij de Venetianen, verleidt de SPR!Z van Mionetto zich met zijn doordringend en verfrissend temperament. Deze wijn verspreidt natuurlijke aroma's van appel en tropisch fruit - in de ware Veneto-stijl van ‘frizzante’ wijn - en combineert deze aroma’s met zoete sinaasappelgeuren, citrusvruchten en kruiden. Om van te genieten met ijsblokjes, op smaak gebracht met een schijfje citrusfruit.
GASTRONOMISCHE OVEREENKOMSTEN:
Deze cocktail vergezelt heerlijk alle voorgerechten.
GLAS:
Cocktailglas

EN | FR | NL

WELKOM OP DE MIONETTO WEBSITE

HEEFT U IN HET LAND WAAR U WOONT DE WETTELIJKE LEEFTIJD OM TE DRINKEN?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons

privacy- en cookiebeleid.