Sergio

De MO Sergio wordt gekenmerkt door een delicate strogele kleur, een karakteristieke neus die honing en wilde appels combineert. Droog en aangenaam bitter met precies de juiste zuurgraad om deze wijn een uitgebalanceerd lichaam te geven. Een fijne en intense pareling completeert deze zeer mooie wijn.

De elegante en gesofisticeerde fles uit de MO-collectie weerspiegelt de kenmerken van de wijn die erin zit. De fles en de wijn van het MO-gamma belichamen dezelfde idealen van uniciteit, passie, geschiedenis en innovatie. 


Collectie MO
MIONETTO Sergio
750ml

750ml

Mionetto MO: Sergio


TYPE:
Mousserende wijn Extra Dry.
WIJNBOUWGEBIED:
Teeltgebieden in Veneto en Trentino.
DRUIF:
Mengeling van witte druivensoorten.
VINIFICATIE:
Mousserende wijn Extra Dry gemaakt van gefermenteerde most zonder schil die volgens de Charmat-methode een tweede gisting onderging.
AANBEVOLEN DEGUSTATIE:
Een jaar na het bottelen.
ALCOHOL:
11% vol
TOTALE ZUURGRAAD:
5,5-6,5 g/l
SUIKERGEHALTE:
14-17 g/l
SCHENKTEMPERATUUR:
6-8 °C
ORGANOLEPTISCHE BESCHRIJVING:
Een delicate strogele kleur, een heel bijzonder boeket dat tonen van zoete honing en wilde appel combineert, zijn de belangrijkste kenmerken van deze MO Sergio. De gekalibreerde zuurgraad geeft een fijne concentratie op een droog, medium-body en aangenaam bitter gehemelte. Een pareling van fijne en uitgesproken bubbels bekroont deze mousserende wijn.
GASTRONOMISCHE OVEREENKOMSTEN:
De matige alcohol maakt deze wijn tot een drank die geschikt is voor alle gelegenheden en gerechten; een perfecte aperitiefwijn.
GLAS:
Fluit.

EN | FR | NL

WELKOM OP DE MIONETTO WEBSITE

HEEFT U IN HET LAND WAAR U WOONT DE WETTELIJKE LEEFTIJD OM TE DRINKEN?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons

privacy- en cookiebeleid.