Prosecco DOC BIO Extra Dry

Gemaakt van druiven geteeld zonder chemicaliën of synthetische meststoffen, wordt deze biologische wijn gefermenteerd in een gesloten vat. Deze wijn presenteert een aanhoudende pareling. Het boeket bevat overvloedige tonen van acaciabloemen, Golden appel, ananas en sinaasappel.

De Collectie Prestige, de meest klassieke, legt het verband met de geschiedenis van de wijngaard van Mionetto. Het schuine etiket is altijd een onderscheidend kenmerk van het merk geweest; een schuin label dat herhaald wordt op de fleskraag en de elegantie van dit wijnassortiment belichaamt. 


Collectie PRESTIGE
MIONETTO Prosecco DOC BIO Extra Dry
750ml

750ml

Mionetto Prestige: Prosecco DOC BIO Extra Dry


WIJNBOUWGEBIED:
Prosecco DOC-gebied
DRUIF:
Glera 100% gecertificeerde biologische teelt.
VINIFICATIE:
De eerste en de tweede gisting vinden plaats in thermisch geregelde roestvrijstalen vaten. Afzonderlijke vinificatie zorgt voor de zuiverheid van de wijn.
ALCOHOLGEHALTE:
11% vol.
TOTALE ZUURGRAAD:
5,5-6,6 g/l
SUIKERGEHALTE:
14-17 g/l
SCHENKTEMPERATUUR:
6-8 °C
SENSORIEEL PROFIEL:
Pareling van aanhoudende bubbels. Boeket van acaciabloemen in combinatie met royale tonen van Golden appel, ananas en sinaasappel.
GASTRONOMISCHE OVEREENKOMSTEN:
Deze wijn serveert als een heerlijke aperitief en kan uitstekend worden gecombineerd met wit vlees, verse vis en risottos.
Mionetto Prestige Prosecco DOC BIO Extra Dry. Bezoek onze officiële website om al het nieuws over de wereld van Prosecco Mionetto te ontdekken!

EN | FR | NL

WELKOM OP DE MIONETTO WEBSITE

HEEFT U IN HET LAND WAAR U WOONT DE WETTELIJKE LEEFTIJD OM TE DRINKEN?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons

privacy- en cookiebeleid.