Cuvée Oro

De Cuvée Oro biedt een mooie combinatie van bloemige noten, aroma's van amandelen en knapperig brood die in de mond uitbreidt met subtiele accenten van tropisch fruit. Verleidelijke indrukken van honing, appel en acacia bloeien samen en accentueren deze subtiel gearomatiseerde wijn in harmonie.

De Prosecco Cuvée Oro is de vrucht van meer dan een eeuw geschiedenis van de wijncultuur en expertise inzake de productie van mousserende wijnen.


Collectie VIVO
MIONETTO Cuvèe Oro
750ml

750ml

Mionetto Vivo: Cuvée Oro


TYPE:
Mousserende wijn Extra Dry.
WIJNBOUWGEBIED:
Teeltgebieden die zeer geschikt zijn voor witte druivensoorten.
DRUIF:
Een mengeling van witte druivensoorten.
VINIFICATIE:
Deze mousserende wijn Extra Dry is gemaakt van gefermenteerde witte druiven zonder schil en onderworpen aan een tweede gisting volgens de zogenaamde Charmat-methode.
AANBEVOLEN CONSUMPTIE:
Een jaar na het bottelen.
ALCOHOLGEHALTE:
11% vol.
TOTALE ZUURGRAAD:
5,5-6 g/l
SUIKERGEHALTE:
13-17 g/l
SCHENKTEMPERATUUR:
6-8 °C
ORGANOLEPTISCH BESCHRIJVING:
De Cuvée Oro biedt een combinatie van bloemige tonen, aroma's van amandelen en knapperig brood dat in de mond wordt uitgebreid met subtiele accenten van tropisch fruit. Verleidelijke indrukken van honing, appel en acacia bloeien samen en accentueren deze subtiel gearomatiseerde wijn in harmonie.
GASTRONOMISCHE OVEREENKOMSTEN:
Vivo Cuvée Oro is de perfecte aanvulling op mediterrane gerechten en verse fruitsalades. Als aperitief verleidt deze wijn door zijn rijkdom aan fruitige aroma's en visueel door zijn intense bubbels.


EN | FR | NL

WELKOM OP DE MIONETTO WEBSITE

HEEFT U IN HET LAND WAAR U WOONT DE WETTELIJKE LEEFTIJD OM TE DRINKEN?

Door deze site te bezoeken, gaat u akkoord met ons

privacy- en cookiebeleid.